20.7.16

Allahın Laneti Fitneci Darbecilerin Üzerine Olsun

Allah'ım,

Ülkemizde fitne çıkartıp masum vatandaşların ölmesine sebebiyet veren fitnecileri sana havale ediyoruz..

Allah'ın laneti yeryüzünde haksız yere adam öldüren, bozgunculuk çıkartan hain alçakların üzerine olsun!

Rabbim bizleri her türlü şerli kişi ve topluluğun fitnesinden ve saldırılarından muhafaza buyursun,

Rabbim devlet içinde devlet kurmaya, paralel devlet oluşturmaya çalışanların şer ve fitnelerinden muhafaza buyursun.

En tehlikeli olanlar sureti Hakk'dan görünüp de aslında alttan alta, sinsi sinsi milletin lehine çalışanlardır. Allah milletimizi bu gibilerin şerrinden korudu, darbe girişimleri başarısız oldu. 

Bilhassa yaşananları tahlil ve takip ettiğimizde diyoruz ki: "SubhanAllah, devletimizi milletimiz Allah korumuş!". Evet çok açık ve net bir şekilde belli ki tüm bu yaşananlarda Allah devletimizin milletimizin birliği ve dirliği için milletimize yardım etmiştir, çok büyük bir fitnenin, çok büyük bir badirenin eşiğinden dönülmüştür. Bu aziz ve necip millet bu uğurda çok sayıda şehit vermiştir, Rabbim hepsinin makamını âli eylesin, Rabbim peygamberlerle birlikte haşretsin aziz şehitlerimizi.

Omuz omuza çatışan askerle polisi karşı karşıya getirmek ne büyük bir fitnedir. Silah arkadaşın polise Gölbaşında füze atmak ne büyük kahpeliktir!

Normalde vazifesi olmayan asker dahi o tanklara yaklaşamazken İstanbul Vatan Caddesinde FETÖ'den açığa alınan emniyet müdür yardımcısı tankın içinden askeri üniforma içerisinde çıkıyor. Ey kanıt arayanlar, bundan açık bir kanıt mı var?

FETÖ müspet hareket diyordu, bu muydu müsbet hareket?

Din adamlığı devleti yıkmaya çalışmak mıdır? Milletin üzerine ateş ettirmek midir? Bunun din neresinde?

FETÖ çakı bile taşımayız diyordu, bu muydu çakı taşımama? Millete uçakla helikopterle füze atmak mı, masum insanlara, silahsız insanlara mermi sıkmak mı?

İslamda kul hakkı ödenmeden cennete dahi girilemez, sınav sorularını çalıp yandaşlarına vermek mi kul hakkını gözetmek?

Eğer yaptıklarınla söylediklerin böyle çelişirse sana millet de yardım etmez, Allah da yardım etmez.

Bu fitneyi, bu darbe girişimini lanetliyorum.

Devletinin milletinin yanında olan tüm asker ve polisten de Allah razı olsun.. Bugün özgürlüğümüzü, ülkemizin bütünlüğünü, can ve mal güvenliğimizi bir kez daha onlara borçluyuz. Allah derecelerini, makamlarını arttırsın, biz ne kadar övsek, ne kadar teşekkür etsek az, Rabbim övsün bu şanlı kahramanları..

Peygamber Efendimiz(s.a.v.)'in fitne ile ilgili bazı hadislerini nakletmek yararlı olur kanaatindeyim:

"Bize silah çeken bizden değildir. Bize hile yapıp aldatan da bizden değildir."(Müslim, Îmân 164, Fiten 16. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Büyû 50; Tirmizî, Büyû 72; İbni Mâce, Ticârât 36)

"Kim bir mü'mini korkutursa, onu kıyamet gününün korkunç manzaralarından emin kılmamak Allah'ın hakkıdır." (et-Tergib ve't-Terhib, 3:484)

"Her kim bir Müslümana haksız olarak korkutucu bir gözle bakarsa, kıyamet gününde Allah Teala da onu korkutur." (a.g.e.)

"Sakın, sizden biriniz kardeşine silahla işaret etmesin. Çünkü işaret eden kimse bilmez ki, belki şeytan o silahı elinden kaydırır. İşaret edilen adamı vurur da, bu yüzden cehennemden bir çukura yuvarlanmış olur."  (et-Tergib ve't-Terhib, 3:484)

Allah bu yaşananları bir daha yaşatmasın bizlere, fitneci paralelcilere, FETÖ'ye fırsat vermesin, şerlerinden devletimizi ve milletimizi muhafaza eylesin duasıyla..

Allah'ın Rahmet Bereket ve Selamı üzerinize olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...