26.12.11

"Diyanet TV" Kuruluyor

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Diyanet TV’nin Ramazan ayında yayına girmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi. 

Başkan Görmez, Diyanet Aylık Dergi’nin 250. sayısının neşredilmesi nedeniyle düzenlenen “250. Sayı Özel Programı”nda yaptığı konuşmada, kamuoyunun uzun süredir merakla beklediği  “Diyanet TV” hakkında ilk kez konuştu. Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu’nda düzenlenen programda konuşan Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Diyanet Televizyonu’nun Ramazan ayında yayın hayatına başlayacağını söyledi.

Başkan Görmez, detaylarının ileriki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını ifade ettiği çalışma için, “İnşallah Ramazan ayından itibaren Diyanet televizyon kanalını izlemeye başlayacağız. Altyapı hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Önemli bir noktaya geldik” şeklinde konuştu:
www.diyanet.gov.tr adresi de yenileniyor…

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, programda yaptığı konuşmada, web sitesiyle ilgili bilgiler de verdi. Yeni yıldan itibaren Diyanet web sitesinin yeni bir ara yüzle sunulacağını belirten Başkan Görmez, 
www.diyanet.gov.tr adresinin ülkemizin en büyük Kur’an ve hadis portalına ve en fazla içeriği bulunan dini bilgi portalına dönüşeceğini söyledi.

Yüksek çözünürlüklü bir web sayfasının hazırlandığını kaydeden Başkan Görmez, sitenin, yeni yüzüyle yeni yılda takipçileri ile buluşacağını kaydetti.


Gerçekten çok güzel bir gelişme, insanların aydınlanması yolunda bu şekilde aktif ve faal bir diyanet görmek son derece sevindirici ve umut verici. Allah muvaffak etsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...