14.8.13

Mısır'daki Katliamı Lanetliyoruz


Allah'ın laneti katillerin ve zalimlerin üzerine olsun.


İnsanları haksız yere katleden zalimler Allah'ın lanetine uğrasın. Bilhassa Mısırda yapılmakta olan katliamların sorumlularını Allah kahretsin.

Özgürce inandıkları şekilde ve inandıkları insanların yönetiminde yaşamak isteyen kardeşlerimize yapılan haksızlıklar ortadadır. Herkes elinden geldiğince kardeşlerimize yardım etmeli. En güçsüzümüzün yardımı duadır. En güçlümüzün yardımı da duadır. Maddi olarak da yardım gönderebileceğimiz kanalların olduğunu da unutmayalım.

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytanlardan olmayalım.

Komşusu ızdırap içindeyken dünya zevklerine dalan gafillerden olmayalım.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen zavallı acizlerden olmayalım.

Birbirimize destek olalım, yardımcı olalım, kardeş olalım.

Bir olalım, iri olalım, diri olalım.

İnsan olalım.

Müslüman olalım.

Mü'min olalım.

Birbirimize dost olalım. 

Hiziplere-partilere-kamplara-fırkalara-kollara ayrılmayalım. Ufak farklılıklarımızı nifak tohumu yapıp aramıza ekmeyelim. Birlik olmanın yollarını arayalım.

Evet, ancak birlik olursak Mısırda rahatlarız, Filistinde rahatlarız, Suriyede rahatlarız, Burmada rahatlarız, Irakta rahatlarız, Sudi Arabistanda rahatlarız, Çeçenistanda rahatlarız, Doğu Türkistanda rahatlarız, Kosovada rahatlarız, Batı Trakya'da rahatlarız, Fransa'da rahatlarız, Türkiyede rahatlarız. Birlik olmazsak-olamazsak bunun (belki) diyeti olarak zulme uğramaya, fakirlik çekmeye, (belki) aşağalanmaya, ölmeye, yaralanmaya, ezilmeye devam edeceğiz.

Tek yol birlik.

Allah'ım bizi elif gibi tek ve dik eyle. Zalimlere fırsat verme. İçimizdeki salih kulların hürmetine birlik dualarımızı kabul eyle. Amin.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...