8.3.18

Ümmetin Umudu Türkiye ve Afrin'deki Beka Mücadelemiz

Allah nasip etti, umre ziyaretimizi gerçekleştirdik Elhamdülillah.

Burada gördüm ki ümmetin umudu Türkiye.

Gaflet uykusundaki ümmeti  tutup kaldırmakla vazifeliler Türkler.

Durmadan çalışacak, kazanacak, zenginleşecek, kalkınacak, kuvvetlenecek, "Allah'ın güçlü kuvvetli kulları" olacak olanlar Türklerdir. Bu güç kuvvetle islama, Allah ve Resulüne hizmetkar olacak olanlar Türklerdir.

Mümine şevkatli, küffara şiddetli olacak olanlar Türklerdir.

Haçlı Ordusu Versiyon 2.0'ın kalleş ordularını ve gafletteki hain işbirlikçilerini, ecdadımızın kanıyla sulanmış şu mubarek topraklarda, ana dolu Anadolu'da,  Allah'ın izniyle bir kez daha, bir kez daha ve kıyamete kadar kaç defa gerekiyorsa o kadar daha durdurması gereken yine Türklerdir! Ve durdurmaktadır da Allah'ın izniyle Afrin'de, Akdeniz'de ve nerede gerekiyorsa orada!

Müslüman kardeşim gaflette olma! Çok çalışalım! Kalkınalım, kalkındıralım. Birlik olalım! Fitneye ve tefrikaya müsade etmeyelim, haine geçit vermeyelim! Son ordusudur ordumuz islamın; tersanelerine girilmemiş, içine fitne sokulamamış, başındakileri satın alınmamış, ipleri küffara teslim edilmemiş, yüreğinden imanı ve merhameti silinmemiş son ordusudur islamın! Galip et Ya Rab! Galip et Ya Rab! Galip et Ya Rab!

Bu gelen haçlı ordusudur, bu gelen Malazgirt'te, Çanakkale'de, Sakarya'da gelenle aynıdır, yedi düveldir, küffardır, haçlı zihniyetinin postmodern halidir. Uyanık olalım. Yılanın başı küçükken ezilmezse planları milletimizin kanını dökmek, bekasına kastetmektir. Bugün bizim parasıyla alamadığımız silahları bedava verenler yarın nükleer silah da verir, arka da çıkar,  her şeyi yapabilir. Allah'ın da bir planı vardır elbet, bize düşen, sünnete uygun olarak, azim gayret ve cehtde sabır ve sebat göstermektir. 

Bize düşen gayrettir, zafer Allah'tandır. Dil ile, bilek ile, gönül ile gayrettir. Duada gayrettir. Birlik olmakta gayrettir. Tetik çekmekte, iha üretmekte, havaalanı yapmakta, fabrikalar, barajlar , tesisler kurmakta, silah üretmekte, tank, helikopter, füze, uçak üretmekte, tank  olup, silah olup, cirit füzesi olup düşmana ölüm kusmakta gayrettir, Biiznillah. 

Rabbim sayımızı arttırsın, imanımızı arttırsın, kuvvetimizi arttırsın, imanımızda boğalım küffarı. Yedi düvel gelse de üzerimize, üzerimizden eksik olmasın Çanakkale'de gökten inen yardım. Allah'ın görünür görünmez kulları koşsun milletimin yardımına! Çelik gelip çarptımı imana, o imanda toz olur, çünkü batıl zail olmaya mahkumdur. Gerçekten inanırsak asıl güçlü olanlar, galip olanlar bizleriz. 

Bizden hakkıyla iman etmiş olanlar az dahi olsa onlardan çoğuna galip gelir, ilahi müjdedir! İşittik ve itaat ettik! Sen ayaklarımızı düşman karşısında sabit tut Ya Rab! Senin hizmetinden bizleri ve milletimizi geri bırakma Ya Rab! Ordumuzu milletimizi ve ümmetimizi muzaffer eyle Ya Rab! Muzaffer eyle Ya Rab! Muzaffer eyle Ya Rab!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...