12.4.13

İlahiyat Ders Materyalleri 1. Sınıf 2. Dönem Arasınava Kadar

İlahiyat Ders Materyalleri 1. Sınıf 2. Dönem arasınava kadar olan kısmı aşağıdadır. Materyaller Atatürk Üni. İlahiyat Önlisans'a aittir. Kar amacı güdülmeden yayınlanmaktadır, bu nedenle kullanılmasında sakınca görmüyoruz. Ayrıca her bir ünite farklı pdf lerde değil, tüm üniteler her bir ders için birleştirilmiş tek bir pdf de istifadenize sunulmaktadır. 1. Sınıf 1. Dönem dökümanları da yine bu sitede bulabilirsiniz. Dökümalarda gözünüze çarpan, gözümüzden kaçmış bir hataya rastlarsanız bu sayfaya yorum olarak yazabilirsiniz. Faydalı olması duasıyla... Allah'a emanet olun. Allah lutfuyla isteyen dileyen herkesi ihlaslı alim kullarından eylesin. Amin, amin, amin..


Ders materyallerini indirmek için aşağıdaki linklere tıklayınız.Ayrıca linklere sağ tıklayıp "Kaynağı Farklı Kaydet" (ingilizce kullananlar "Save Link As") seçeneğini seçerek de dökümanlarını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Arapça 2 Dersi

Hadis Tarihi ve Usulü Dersi

İslam Hukukuna Giriş Dersi

İslam Kurumları ve Medeniyeti Tarihi Dersi

Tefsir Tarihi ve Usulü Dersi

Türk İslam Edebiyatı Dersi

Temel Bilgi Teknolojileri Dersi


1.Sınıf 2.Dönem tüm ünitelerin birleştirilmiş pdf dosyalarına aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

Atatürk İlahiyat 1. Sınıf 2. Dönem Ders Materyalleri (Tüm Üniteler)

5 yorum:

  1. çok ama çok tşk ederim...Allah a emanet olun..

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı geceler...Bütün üniteler ekli mi bu kitaplar da..ben bunlrı kitap olarak basmak istiyorum da....Emeğiniz çok büyük..Allaha emanet olun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada arasınava kadar olan ilk 7 ünite var. dönem sonunda tüm üniteleri her ders için tek pdf olacak şekilde inşaAllah yine yayınlamak istiyoruz. 1. sınıf 1. dönem tüm üniteler tek pdf olarak bu sitede mevcut. Sizler de Allah'a emanet olun..

      Sil
  3. notlarınız da tüm konular geçerli mi

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...