14.1.12

Kutsal Topraklar Canlı Yayın Kodu

Aşağıdaki kodları kullanarak kutsal toprakları 24 saat canlı olarak sitenizde yayınlayabilirsiniz. 

Not: Siz de sitenizde Kabe'den 24 saat canlı yayın yapmak isterseniz aşağıdaki kodları kullanabilirsiniz:





Live streaming video by Ustream


<iframe align="absMiddle" border="0" frameborder="0" height="420" marginheight="1" marginwidth="1" name="iframe" scrolling="no" src="http://live.gph.gov.sa/mkch.html" width="620"></iframe>


Eğer Mescid-i Nebevi'yi canlı olarak sitenizde yayınlamak isterseniz kullanacağınız kodlar: 


<iframe title="Dunya News" width="650" height="425" frameborder="0" allowfullscreen="true" name="sahara" src="http://live.gph.gov.sa/mdch.html">
</iframe>

Aslında sitenizde kullanacak kod arıyorsanız bunu zaten biliyorsunuzdur ama ben yine de yazayı, width ve height değerlerini kullanarak görüntüyü uygun hale getirebilirsiniz.


Ayrıca görüntünün alındığı kaynağa giderseniz burada alternatif linklere de bağlantılar var, youtube üzerinden de yayın yapılıyor. Youtube kodlarını da aşağıda verelim:


Mescid-i Nebevi için:


<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/3ujyVJky38k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Kabe için:


<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/cMgnsrJXTOc?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Aşağıdaki programı indirip kurarsanız internete bağlı olduğunuz sürece Kabe'yi ve Mescid-i Nebevi'yi canlı olarak program üzerinden izleyebilirsiniz. Programın exe. dosyasını indirirseniz bunu masaüstüne taşıyın, ya da kısayolunu masaüstüne oluşturun. Setup dosyasını indirip kurduğunuzda doğrudan masaüstünde programı başlatacağınız ikon oluşacaktır. Programda iki dil seçeneği mevcut, İngilizce ve Türkçe, programı ilk kurduğunuzda İngilizce gelir, Languages kısmından Türkçe'yi seçebilirsiniz. Programın güncel versiyonlarını yine bu siteden takip edebilirsiniz.



HOLYLIVE SETUP DOSYASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN(DOWNLOAD SETUP FILE)


HOLYLIVE KURULUM GEREKTİRMEYEN EXE. DOSYASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN (DOWNLOAD .EXE FILE)

HolyLive Application Screenshoots (in English and in Turkish)



9 yorum:

  1. Esselamu aleykum

    Sayın demir masaüstü uygulaması için teşekkür ederim. Bu rmtp olan yayın akışını media player olarak izletemezmiyiz. Elimde yer alan islami uygulamada kullanmak istiyorumda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve aleyküm selam ve rahmetullah,

      Hasan Hüseyin kardeşim, öncelikle ben de size İnşirah programı için teşekkür ederim, Allah razı olsun, çalışmalarınızın devamını dilerim, Allah muvaffak etsin.

      Bu media playerda gösterme konusunu ben de bilmiyorum, biraz araştırdım, aşağıdaki linkler belki size nasıl yapılabileceği konusunda fikir verebilir.

      http://www.uzmansorusu.com/soru/1688/c-sharp-rmtp-tv-yayinlarini-gostermek-atv-vs

      http://www.uzmansorusu.com/soru/1697/c-sharp-web-browserda-acilan-sitedeki-videolari-fullscreen-yapmak

      http://www.broccoliproducts.com/softnotebook/rtmpclient/rtmpclient.php

      Özellikle uzmansorusu.com'da başka adreslere yönlendirilmiş, onlar incelenebilir.

      Sitenize de bakma imkanım oldu. Geçmiş olsun, en yakın zamanda sağlığınıza tam olarak kavuşursunuz inşallah..

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Ecmain Mehmet Ali Demir kardeşim. Bunu istememin nedeni olayı çözemememden kaynaklanmasıydı. İleriki sürümde kutsal toprakları izlettirme gibi bir düşüncem vardı umarım bunları verdiğiniz linkler sayesinde gerçekleştirebilirim.

    Sağlık konusuna değindiğiniz için teşekkür ederim. Şunu belirtmek isterim ki, sağlık bulunmaz bir hazinedir umarım kaybetmeyen arkadaşlar bunun değerini kısa zamanda anlarlar.

    Ayrıca kısa zamanda tanışmak, iki kelam etmek isterim.

    Selamatle kalasın.

    YanıtlaSil
  4. İnşallah kardeşim, ben de tanışmak-görüşmek isterim.

    Sen de Allah'a emanet ol.

    YanıtlaSil
  5. Kodlar calişmiyor

    kod iframe varmı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ramazanda yoğun ilgiden dolayı Arap hükümetinin serverları kaldırmıyor sanırım.

      Aşağıdaki kodlar youtube üzerinden reklamsız ve kesintisiz izleme olanağı sunuyor. Biz de şu an aşağıdaki koları kullanıyoruz. Bu sayfadaki kodları bu vesileyle güncellemiş olacağız inşallah, Allah razı olsun, vesile oldunuz. Çalışan iframe'li javascript kodu aşağıda. Allaha emanet olun.

      <-iframe width="480" height="360" src="//www.youtube.com/embed/cMgnsrJXTOc?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen> <-/iframe>


      Not: Siz zaten biliyorsunuzdur ancak bu yorumu okuyan arkadaşlardan bilmeyenler olabilir, width ve heigh değerleriyle oynayarak sitenize uygun hale de getirebilirsiniz.

      Sil
    2. Not yukarıdaki javascript kodundaki - işareti var iki tane, iframe lerin başında, bunları silerek kodu kullanmamız gerekiyor. Yorum penceresinde kodu yazbilmek için - koymam gerekti. - leri silmezseniz çalışmaz.

      Kodu aldığım youtube adresi de aşağıdadır:

      http://www.youtube.com/watch?v=cMgnsrJXTOc

      Sil
  6. http://www.nurkapisi.com/forum.php

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...